ویزای راه اندازی کسب و کارهای نوپا در انگلستان
این نسخه جدید از ویزای استارت آپ انگلستان از نسخه قدیمی گروه بندی ویزاهای کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار در انگلستان، و همچنین ویزای Tier1 (کارآفرین فارغ التحصیل) بسیار بهتر می باشد. امکان اخذ ویزا برای موسسین یک شرکت نوپا (استارت آپ)، برای هر فرد مؤسسی که دارای ایده و طرح تجاری کسب و کاری نوآورانه و خلاق و جدید، قابل گسترش و قابل اجرا باشد وجود دارد. این ویزا نه تنها برای فارغ التحصیلان دانشگاه های انگلستان قابل استفاده است، بلکه برای اشخاصی که برای ایجاد کسب و کار درانگلستان از خارج از کشور اقدام می کنند نیز در دسترس است. تا آخر سال ۲۰۲۰، فقط شهروندان غیر اروپایی می توانستند برای این ویزا درخواست بدهند، که در این میان عده ای از متقاضیانی که مقیم اروپا بودند قادر به ارائه طرح های خود و اخذ ویزای استارت آپ انگلستان نبودند، ولی از اول ژانویه ۲۰۲۱ تحت قوانین پس ازبرگزیت، شهرواندان ایرانی و ایرانیان مقیم اروپا نیز مشمول این گروه بندی ویزا می شود.
افرادی که میتوانند برای این ویزا اقدام کنند ممکن است که از میان کارآفرینان با سابقه در خارج از انگلستان باشند و یا اینکه برای اولین تجربه کسب و کار خود برنامه ریزی می کنند — تا آنجایی که این کسب و کار، اولین کارآفرینی شما در انگلستان باشد و یک کسب و کار نوپا باشد امکان اقدام برای ویزا وجود دارد ولی مواردی که در آن کسب و کار شما شامل نوآوری نبوده و برای مثال بخواهد به صورت الحاقی عمل کند امکان اقدام وجود ندارد، در اینجا فرد نمی تواند به یک شرکت تجاری که هم اکنون در بریتانیا فعال است بپیوندد.
شرایط عمومی ویزای استارت آپ انگلستان
این ویزا برای مدت دو سال صادر می شود. و نمی توان از آن برای اقامت دائم در انگلستان استفاده کرد، اما بعد از این ویزا می توانید به چندین گروه دیگر از ویزاها تغییر گروه دهید، مانند ویزای کار، مهارت و تخصص انگلستان که ویزایی است عمومی، و فقط در صورتی که بتوانید یک حمایت مالی تضمین شده از یک کارفرمای بریتانیایی دریافت کنید (تحت قوانین بسیار سخاوتمندانه پس از برگزیت) وارد پروسه اخذ ویزای اقامت دائم می شوید. مسیر دیگر تغییر این ویزا به ویزای اقامت دائم از طریق اقدام برای ویزای نوآوری انگلستان است، و همچنین تغییر مسیر این ویزا به ویزای کسب و کار و همچنین اقامت از طریق همسر/شریک زندگی در انگلستان میتوانند گزینه های پیش روی شما برای اخذ اقامت دائم انگلستان و در نهایت شهروندی انگلیس باشند.
ویزای استارت آپ انگلستان، در مراحل اولیه برای کارآفرینان با پتانسیل بالا است که می خواهند برای بار اول یک کسب و کار نو را در انگلستان راه اندازی کنند.
این ویزا برای یک دوره دو ساله ارائه می شود، که در طی آن متقاضیان بیشتر وقت خود را صرف توسعه کسب و کار خود خواهند کرد. متقاضیان موفق می توانند اعضای خانواده خود شامل (همسر یا شریک زندگی و کودکان زیر ۱۸ سال) را به انگلستان بیاورند. برای درخواست ویزای استارت آپ، نیازی نیست که سرمایه و یا بودجه تضمین شده ای رای برای کسب و کار خود داشته باشید، که می توان این نکته را یکی از مزایای این ویزا برشمرد. از آن لحاظ که استارت آپ ها معمولا” به خاطر شروع یک ایده تازه پر از ریسک هستند و تا بتوانند به طور کامل در بازار خود را معرفی و یا ارائه کنند و به نوعی پذیرفته شوند زمان و هزینه هایی را باید صرف کنند. لذا در سیستم کارآفرینی انگلستان، ابتدا به شما پیشنهاد گرفتن ویزای استارت آپ شده و سپس تبدیل این ویزا به ویزای نوآوری که در آن مقداری بودجه و سرمایه را باید نشان بدهید و بعد از اخذ ویزا باید سرمایه خود را در طول زمان معینی به انگلستان انتقال داده باشید. البته شما از همان ابتدا در صورتیکه بتوانید از سازمانهای ارزیاب لازم مجوز دریافت کنید میتوانید برای ویزای نوآوری اقدام کرده و بدون وقفه وارد شرایط اخذ اقامت انگلستان شوید. در پستهای بعدی در خصوص ویزای نوآوری انگلستان و شرایط آن توضیحات لازم داده شده است که می توانید با مراجعه به وبسایت ما از شرایط این ویزا آگاه شوید.

آیا واجد شرایط درخواست ویزا استارت آپ انگلستان هستید؟
برای درخواست ویزا استارت آپ و همچنین ویزای نوآوری می توانید هم از داخل انگلستان و هم خارج از کشور انگلستان اقدام کنید. کسب و کار آینده شما باید در داخل کشور انگلستان بنیان گذاری شود و شما باید بیشتر وقت خود را برای توسعه کسب و کار خود صرف کنید. اینکه شما بیش از نیمی از سال را در داخل انگلستان بگذرانید و اسنادی مبنی بر حضور و فعالیت خود در داخل انگلستان ارائه کنید میتواند به روند اخذ اقامت دائم شما و تداوم مراحل بعدی اقامتتان بسیار کمک کند.
متقاضیان فارغ التحصیل انگلستان
متقاضیانی که در حال حاضر در حال تحصیل در دانشگاههای انگلستان هستند می بایست برای اینکه واجد شرایط حمایت مالی باشند، صلاحیتهای زیر داشته باشند:
- بعنوان تازه فارغ التحصیل از دانشگاه های انگلستان به عنوان مثال کالج لندن (UCL)، می توانید تا ۱۲ ماه بعد از تاریخ فارغ التحصیلی برای ویزای استارت آپ درخواست خود را ارائه کنید (یک کپی از نامه تکمیل تحصیلات را باید ضمیمه درخواست کنید ).
- داشتن یک ایده کسب و کار نوآورانه، قابل اجرا و توسعه پذیر از سه شرط اصلی این نوع از ویزای کار آفرینی می باشد
- داشتن بیش از% ۵۱ سهام در شرکتی که در آینده تاسیس می کنید و یا اگر به عنوان یک تیم دو نفره درخواست ویزا می دهید، هر کدام از طرفین باید % ۵۰ سهام از شرکتی که در آینده تاسیس می کنید را داشته باشید.
توجه داشته باشید که قبل از ارسال درخواست خود، حتما” در یک جلسه مشاوره ای شرکت کرده و با یکی از مشاورین ویزای کسب و کار در پرشیا گلوبال ملاقات و یا به صورت تلفنی شرایط خود را بررسی کنید. همچنین اگر قبلا” در انگلستان یک کسب و کار بنیان گذاری کرده باشید دیگر نمی توانید برای این ویزا درخواست کنید. از مهمترین شرایط این نکته است که به محض تایید ویزای استارت آپ می بایست کاملا” آماده راه اندازی کسب و کار خود باشید. در ادامه چندین نمونه را شرح می دهیم اما برای وضعیت های خاص حتما” برای مشاوره با ما تماس بگیرید.اگر برای راه اندازی یک کسب و کار در انگلستان برنامه ریزی می کنید که در انگلستان مقیم شوید (البته بدون اینکه در انگلستان تحصیل کرده باشید)، شما می بایست که طرح تجاری خود را به سازمانهای خاصی که متخصص در زمینه فعالیت شما هستند ارائه کنید، که نهایتا” بعد از بررسی آنها به شما مجوز های لازم جهت ارائه به اداره مهاجرت انگلستان داده می شود. متقاضیانی که فارغ التحصیل انگلستان هستند همانطور که در بالا اشاره شد می توانند تا یکسال بعد از فارغ التحصیلی طرح خود را به دانشگاه خود و یا دانشگاههایی که اعلام می شوند جهت بررسی اولیه ارائه کنند. شما می توانید طرح کسب و کار خودتان را در اختیار یک سازمان تجاری متخصص و حرفه ای که از اداره مهاجرت انگلستان مجوز بررسی و ارزیابی طرح شما را دارند قرار دهید. برای مثال: Tech Nation یک سازمان متخصص برای ارزیابی کسب و کارهای فناوری دیجیتال می باشد. بسیاری از نهادهای حامی، چه از نظر مالی و چه از نظر فنی نیز، نیاز به مشارکت در ایجاد شتاب در برنامه های خودشان دارند، و یا حتی بعضی شتاب دهنده ها نیز به شما در این زمینه مشاوره و کمک می کنند، و برخی حتی بر سرمایه گذاری در کسب و کار شما برای درصد سود آتی، تمایل دارند. ناگفته نماند اینها همه بستگی به داشتن شرایط یک استارت آپ که بتواند نظر آنها را جلب کند دارد، از خوبیهای این ویزا نیز شرایط مشارکت بعضی از موسسات و شرکتهای دیگر می باشد، البته باید دوباره تاکید شود که شما نمی توانید به شرکتی دیگری الحاق شوید. برخی از این سازمانهای ارزیاب تنها بر صنایع خاصی تمرکز دارند (مانند بیوشیمی، هوش مصنوعی، مهندسی پزشکی، داروسازی یا امنیت سایبری) اما برخی از آنها هیچ معیار و محدودیتی را اعمال نمی کنند مثل (Emsworth)
نمونه کسب و کارهای مناسب جهت ویزای استارت آپ انگلستان:
تحت قوانین مهاجرتی، کسب و کار شما باید نوآورانه، قابل اجرا و توسعه پذیر باشد. درعمل، ایده هایی که در ادامه می آیند از موارد مورد تأیید هستند، البته توجه داشته باشید که ایده های استارت آپی فقط در زمینه های تکنولوژی و صنعت و پزشکی نیستند، بلکه می توانند در زمینه های هنری و مهارتی هم باشند:
- تکنولوژی ابری، مانند نرم افزاری مثل خدمات پلت فرمهای (SaaS):
- اپلیکیشن موبایل و فناوری در صنعت مواد غذایی و نوشیدنی
- اپلیکیشن موبایل و استفاده از فن آوری در خدمات مالی (fintech)
- اپلیکیشن موبایل واستفاده از فناوری در صنعت املاک (proptech): ساخت و ساز، مدیریت املاک، مسکن مانند پلت فرم (SaaS) برای انجمن های مسکونی
- اپلیکیشن موبایل و استفاده از فناوری در صنعت مسافرت / حمل و نقل (traveltech)، مانند ارائه پلت فرم SaaS برای شرکتهای تاکسیرانی.
- عرضه تکنولوژی و هوش مصنوعی برای بخش خرده فروشی.
- اپلیکیشن موبایل در صنایع فیتنس و سلامت
- توسعه و استفاده از رابط های کنترل عصبی (NCI)
2- نوآوری در داروسازی، مهندسی پزشکی، بیوشیمی و صنایع مشابه
۳- چاپ ۳ بعدی و واقعیت مجازی
البته باز تاکید می کنیم که این لیست جامع نیست. برخلاف ویزای Tier1 قدیمی ، این گروه بندی به عنوان مثال از توسعه املاک مسکونی یا سرمایه گذاری در املاک جلوگیری نمی کند، و بعید است چنین ایده ای با معیارهای “نوآوری” مطابقت داشته باشد. اگر ایده نوآورانه ای دارید (حتی اگر در لیست بالا وجود نداشته باشد)، برای مشاوره دقیق تر لطفاً با ما تماس بگیرید.
خدمات ما در پرشیا گلوبال
ما یک شرکت خدمات مهاجرت و دانشجویی با بیش از ۵ سال سابقه موفق در این حوزه هستیم. ویزای کسب و کار و کارآفرینی انگلستان، شامل ویزاهای استارت آپ انگلستان و ویزای نوآوری انگلستان یکی از تخصص های ماست. تأیید و ارزیابی مثبت یک طرح تجاری عالی، نیاز به تضمین و تجربه دارد. نه تنها باید ایده کسب و کار خود را توصیف کنید، بلکه توضیح دهید که چگونه الزامات خاص ویزای استارت آپ انگلستان را برآورده می کنید. برنامه شما چیست و در صورت گسترش چه طرح هایی دارید؟

بعد از ۲ سال چه اتفاقی می افتد؟
ویزای استارت آپ منجر به اقامت دائم شما در انگلستان نمی شود، و زمان صرف شده در این ویزا جزء آن ۵ سال که باید در انگلستان باشید تا بتوانید اقامت دائم بگیرید، حساب نمی شود. اگر می خواهید مدت طولانی تری در انگلستان بمانید و در نهایت پاسپورت انگلستان را بدست آورید، باید به یک گروه ویزا دیگر بروید که منجر به اقامت شود. در واقع شما می توانید از طریق این ویزا که نیاز به سرمایه خاصی ندارد وارد انگلستان شوید، شرایط کاری خود را بررسی و شرایط اولیه بنیان شرکت خود را به تنهایی یا با کمک شرکتهای حامی گذاشته، و بعد برای اخذ شهروندی ویزای خود را تبدیل به ویزای نوآوری یا کار یا انواع دیگر ویزا نمایید.
ویزای نوآوری انگلستان؛ اگر تصمیم دارید در کسب و کار خود پیشرفت کنید، از همان نهاد تأیید کننده مشابه یا متفاوت، برای کسب و کار مشابه یا متفاوت، به یک تأییدیه جدید نیاز دارید. ایده شما هنوز باید نوآورانه ، قابل اجرا و توسعه پذیر باشد. اقامت دائم شما پس از حداقل ۳ سال، بطورمعمول تا ۵ سال اخذ خواهد شد.
ویزای کار از طریق مهارت و تخصص انگلستان (Tier2): اگر از طرف یک شرکت بریتانیایی به شما پیشنهاد کارشود، که مایل است برای یک ویزای کار از شما حمایت مالی کند. شما فقط مجاز به کار در این شرکت هستید و فقط به عنوان کارمند، نه به عنوان پیمانکار یا فریلنسر اجازه کار خواهید داشت و به تبع آن بعد از ۵ سال کار به اقامت دائم دست خواهید یافت. قوانینی در مورد انواع مشاغل (و سطح مهارت لازم) وجود دارد، حقوق و دستمزد مناسب علاوه بر اینکه کارفرمای شما باید مجوز استخدام نیروی خارجی را داشته باشد یا مایل به درخواست آن باشد، که ما می توانیم در گرفتن این مجوز نیز به آنها کمک کنیم. همانطور که گفته شد اقامت از طریق ویزای کار انگلستان بعد از ۵ سال اخذ می شود.
ویزای همسر/ شریک زندگی: اگر با یک شخصی در رابطه هستید که او اقامت دائم یا شهروندی انگلستان را دارد، می توانید بعنوان اعضای خانواده درخواست ویزا بدهید. برای مثال؛ اگر شریک زندگی شما بریتانیایی، دارای وضعیت اقامت دائم در انگلستان است و یا دارای ویزای کاری/ یا انواع ویزاهای کسب و کار است که به افراد تحت تکفلش هم تعلق می گیرد.اقامت دائم شما نیز می تواند بعد از ۵ سال اثبات گردد.
۱۰ سال اقامت مداوم: و همچنین اگر با هر نوع ویزایی ۱۰ سال را مداوم و بصورت قانونی در انگلستان ماندید، واجد شرایط اقامت دائم می شوید.
نگاه اجمالی، ویزای استارت آپ انگلستان
می توانید برای ویزای استارت آپ درخواست کنید اگر شامل موارد زیر می شوید:
- می خواهید یک کسب و کار نوآورانه در انگلستان راه اندازی کنید، باید چیزی متفاوت از بقیه کسب و کارهای موجود در بازار کار باشد.
- باید واجد شرایط سایر الزامات ویزای استارت آپ باشید.
الزامات و صلاحیت ها :
قبل از درخواست ، لازم است ایده کسب و کار یا شغلی خود را توسط یک نهاد تایید کننده یا سازمان ارزیابی مورد تائید و ارزیابی قرار دهید.
اگر کسب و کار شما مناسب و قابل اجرا باشد، نامه تأییدیه به شما خواهند داد.
صلاحیت:
شما باید توسط یک نهاد مجاز تأیید شوید که یا
- یک موسسه آموزش عالی بریتانیایی
- یک سازمان کسب و کار با سابقه حمایت کارآفرینان بریتانیایی
باید نشان دهید که ایده کسب و کار شما واجد شرایط زیر است:
- ایده جدید است – نمی توانید به کسب و کاری که از قبل فعالیت می کند، ملحق شوید.
- ایده نوآورانه است – شما باید یک ایده کسب و کار بدیع داشته باشید که متفاوت از هر کسب و کار دیگر موجود در بازار کار باشد.
- ایده مناسب و قابل رشد و ارتقاء است – ایده شما باید پتانسیل توسعه داشته باشد
همچنین باید:
- حداقل ۱۸ سال داشته باشید
- بتوانید نیازهای خود را در زبان انگلیسی برآورده کنید
- بتوانید ثابت کنید که پس انداز شخص کافی دارید که در زمان زندگی در انگلستان از پس هزینه های خود برمی آیید.
لطفا” قسمت الزامات ویژه برای ویزای استارت آپ را قبل از درخواست مطالعه کنید.

دانش و مهارت در زبان انگلیسی برای ویزای استارت آپ انگلستان
معمولا در زمان درخواست باید دانش و مهارت خود در زبان انگلیسی را ثابت کنید، مگر اینکه این کار را قبلا در یک درخواست موفقیت آمیز ویزا انجام داده باشید.
سطح لازم زبان انگلیسی ویزای استارت آپ انگلیس
باید ثابت کنید که در زبان انگلیسی قادر به خواندن، نوشتن، صحبت کردن و درک مطلب در سطح B2 از چارچوب مقیاس مشترک مرجع اروپا برای زبانها (CEFR) هستید. یعنی در آزمونی مثل آیلتس در سطح جنرال باید حداقل نمره ۵.۵ را کسب کرده باشید.
Test | Score equivalent to the B2 level¹ |
IELTS | 5.5 – 6.0 |
TOEIC (R&L) Total | 785 – 940 |
Cambridge English Scale | 160 – 179 |
TOEFL iBT | 72 – 94 |
با اقدامات زیر می توانید دانش و مهارت زبان انگلیسی خود را ثابت کنید:
- قبولی در آزمون انگلیسی مطمئن (SELT) که برگذار کننده آزمون مورد تایید باشد.
- داشتن GCSE سطح A، صلاحیت ملی اسکاتلند سطح ۴ یا ۵، در زبان انگلیسی اسکاتلندی عالی یا پیشرفته عالی، وقتی که متقاضی کمتر از ۱۸ سال داشته، بواسطه تحصیل در یک مدرسه بریتانیایی به دست آورده باشد.
- دارای یک مدرک تحصیلی دانشگاهی باشید که به زبان انگلیسی تدریس شده باشد – اگر خارج از کشور انگلستان تحصیل کرده اید، باید از طریق UK NARIC برای تایید مدرک اقدام کنید که مدرک تحصیلی شما معادل کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری تخصصی در انگلستان است.
توانایی تامین هزینه های زندگی در ویزای استارت آپ انگلیس
باید برای ۲۸ روز متوالی قبل از درخواست ویزا، حداقل ۱۲۷۰ پوند در حساب بانکی شما باشد یا اگر در انگلستان هستید باید این مبلغ برای کمتر از یک سال در حساب بانکی شما باشد تا بتوانید برای این ویزا اقدام کنید.
چه مدت می توانید با این ویزا در انگلستان بمانید
می توانید برای مدت ۲ سال در انگلستان بمانید، اگر
- با ویزای استارت آپ به انگلستان آمده اید
- زمانیکه در انگلستان بودید از یک ویزای دیگر به این ویزا تغییر گروه داده باشید.
نکته مهم اینکه اگر مایل باشید که مدت طولانی تری در انگلستان بمانید، نمیتوانید برای تمدید این ویزا درخواست کنید.
اما اگر یک کسب و کار با ویزای استارت آپ راه اندازی کرده باشید، می توانید به گروه ویزای نوآوری انگلیس تغییر گروه بدهید:
- نهاد تایید کننده شما، درخواست شما را ارزیابی و با آن موافقت کند
- کسب و کار شما فعال، تجاری و پایدار است
- روز به روز بیشتر با کسب و کارتان مشغول و عجین گشته اید.
اگر تاییدیه شما پس گرفته شود
در صورت لغو تأییدیه، توسط نهاد تاییدکننده یا سازمان ارزیاب، ممکن است مدت ویزای شما کوتاه شود. اگر بخواهید مدت بیشتری در انگلستان بمانید، باید با یک تاییدیه جدید، قبل از انقضای ویزای فعلی، دوباره درخواست دهید.
حتی اگر ویزای جدیدی با تاییدیه جدید به شما اعطا شود، تنها برای دو سال کامل می توانید در انگلستان بمانید.

انجام چه کارهایی مجاز است و چه کارهایی مجاز نیست
با یک ویزای استارت آپ انگلیس مجاز به انجام کارهای زیر هستید:
- شریک زندگی و فرزندان خود را بعنوان افراد تحت تکفل به انگلستان بیاورید؛ البته اگر آنها نیز واجد شرایط باشند
- درحالیکه در کسب و کار خود مشغول هستید، شغل دیگری نیز داشته باشید
- به خارج از انگلستان سفر کنید و دوباره بازگردید
همچنین می توانید از گروه بندی ویزای دیگری به این ویزا تغییر گروه بدهید.
کارهایی که مجاز به انجام آنها نیستید:
- برای سود بیشتر از (بنیاد ها، مراکز و موسسات مالی دولتی) یا صندوق های بازنشستگی دولتی درخواست وام کنید
- به عنوان یک ورزشکار حرفه ایی مانند یک مربی ورزشی کار کنید
- با این ویزا در انگلستان بیشتر از دو سال اقامت و سکونت داشته باشید ( مگر با تغییر ویزا که در بالا شرح داده شد)
طبق تجربیات ما در ویزاهای قبلی که برای موکل هایمان گرفته ایم، اگر با درخواست شما موافقت شد، یک لیست کامل از کارهایی که با ویزای استارت آپ انگلیس مجاز به انجام آنها هستید یا نیستید، دریافت می کنید که گاها” از مورد به مورد بعدی بسته به ماهیت کار و تخصص و نوع استارت آپ شما کمی متفاوت می باشد.
مدارک مورد نیاز این درخواست
زمانیکه برای این درخواست اقدام می کنید باید “نامه تاییدیه” که نشان دهنده این است که یک نهاد تایید کننده کسب وکار شما را ارزیابی و با آن موافقت کرده است، را تهیه و ارائه کنید.
همچنین باید مدارک زیر را ارائه کنید:
- گذرنامه معتبر یا مدارکی که هویت و ملیت شما را تایید کند
- ارائه اظهارنامه بانکی مبنی بر اینکه در ۲۸ روز متوالی قبل از اقدام به درخواست، مبلغ ۱۲۷۰ پوند در حساب پس انداز شخصی شما است
- اثبات اینکه شما دانش و مهارت کافی در برآورده کردن الزامات زبان انگلیسی را دارید
- ارائه نتایج آزمایش سل، اگر شهروند کشوری هستید که باید آزمایش سل بدهید
اگر مدارک شما به زبان انگلیسی یا ولزلندی نیستند، باید ترجمه رسمی از مدارک خود را ارائه دهید.
تعهدات شما تحت طرح ویزای استارت آپ انگلستان
باید در طول مدت حضور خود با ویزای استارت آپ، با دانشگاه و نهاد نظارتی در ارتباط باشید. ملزم هستیم که بصورت منظم، پیشرفت توسعه کسب و کار شما را بررسی و گزارش تهیه و ضبط کنند.
هرچند که مجاز به کار در شغل دیگری هستید، اما باید بیشتر وقت خود را صرف توسعه فعالیت های کسب و کار خود کنید.
سئوالات مهم در مورد واجد شرایط شدن در ویزای استارت آپ انگلستان:
شرایط ارزیابی برای گرفتن تاییدیه چیست؟
داوطلبان علاوه بر اثبات پتانسیل بالای کارآفرینی، مطابق با معیارهای زیر- همانطور که توسط وزارت کشورتعیین شده است – ارزیابی می شوند.
نوآوری | مناسب و قابل اجرا | توسعه پذیر |
آیا متقاضی یک طرح کسب و کار جدید و ابتکاری دارد که می تواند نیازهای بازار کار موجود را برآورده کند و یا یک مزیت رقابتی ایجاد کند؟ | آیا طرح کسب و کار متقاضی واقع بینانه و قابل دستیابی بر اساس منابع موجود است؟ آیا متقاضی مهارت های لازم، دانش، تجربه و آگاهی از بازار برای راه اندازی موفقیت آمیز کسب و کار را دارد و یا بطور فعال در حال پرورش آنها است؟ | در ایده پیشنهادی آیا شواهدی از برنامه ریزی سازمان یافته و پتانسیل ایجاد اشتغال و پیشرفت برای بازارهای انگلستان وجود دارد؟ |
در نظر داشته باشد که متقاضی برای گرفتن تاییدیه، باید هر سه مورد بالا را به طور کامل، رعایت کند.
این معیارها به طور خودکار به عنوان بخشی از پروسه اعطای تاییدیه از طریق روشهای تأیید شده که در بالا مشخص شده اند، مورد ارزیابی قرار می گیرند.
از طریق توسعه کسب و کار موجود یا قبلی، می توان تاییدیه گرفت؟
در این طرح از توسعه ایده کسب و کار متقاضیان پشتیبانی می کند. بنابراین انتظار می رود که کسب و کار در مراحل اولیه توسعه خود باشد. تنها استثنا در این مورد این است که قبلاً تحت گروه بندی Tier1 (کارآفرین فارغ التحصیل) به شما اجازه مرخصی، و یا تحت ویزای Tier2 طرح تمدید دکتری اعطا شده باشد.
اگر بخواهم یک کسب و کار را با شریک کاری یا بصورت تیمی راه اندازی کنم، می توانم تاییدیه بگیرم؟
کسب و کار پیشنهادی می تواند بصورت یک همکاری باشد، چه اعضای دیگر تیم نیازمند تاییدیه باشند یا نباشند. تأییدیه تحت طرح تجاری استارت آپ به صورت فردی اعطا می شود. این بدان معناست که همانطور که الزامات واجد شرایط بودن برآورده می شود، درخواست شما بر اساس شایستگی های فردی و ارزیابی نقش شما در کسب و کار مورد بررسی قرار می گیرد. بنابراین شما باید در ایجاد ایده کسب و کار، فردی مهم باشید و نشان دهید که چگونه در توسعه آن نقش کلیدی دارید.
در صورتی که متقاضی ایجاد کسب و کارهای نوپا یا استارت آپ انگلستان هستید. با ما در تماس باشید، در بخش نگارش طرح تجاری و بقیه مدارک مورد نیاز شما را راهنمایی خواهیم کرد و همچون دیگر ویزاهای تجاری انگلستان، در صورت توافق در خاک انگلستان نیز یاریگرتان خواهیم بود.