اقامت در موناکو

برنامه اقامت در موناکو

کشور موناکو
منطقه اروپا
ارزش سرمایه ۱.۰۰۰.۰۰۰ یورو
هزینه های اضافی
نوع سرمایه گذاری سپرده بانکی + املاک و مستغلات
تابعیت یا اقامت اقامت

موناکو، کشوری مستقل واقع در ریوییرای فرانسه، از دیر باز به دلیل داشتن یک سبک زندگی لوکس شهرت داشته است. نبود مالیات بر درآمد یا مالیات بر سود سرمایه، نبود توافق نامه های مالیات مضاعف، و محرمانگی مالی بالا موناکو را به کشوری جذاب برای ثروتمندانی تبدیل کرده که ارزش خالص دارایی های آنها بالا است. گرچه موناکو عضو اتحادیه اروپا یا منطقه شنگن نیست، ساکنان این کشور می توانند به موجب توافق های صورت گرفته بدون ویزا در منطقه شنگن مسافرت کنند. از دیگر امتیازت این کشور برخورداری از مسیرهای مواصلاتی زمینی، دریایی، و هوایی عالی و یک بازار املاک و مستغلات بسیار باثبات است.

[read more=”ادامه” less=”کمتر”]

ویژگی های اصلی

موناکو، کشوری مستقل واقع در ریوییرای فرانسه، از دیر باز به دلیل داشتن یک سبک زندگی لوکس شهرت داشته است. نبود مالیات بر درآمد یا مالیات بر سود سرمایه، نبود توافق نامه های مالیات مضاعف، و محرمانگی مالی بالا موناکو را به کشوری جذاب برای ثروتمندانی تبدیل کرده که ارزش خالص دارایی های آنها بالا است. گرچه موناکو عضو اتحادیه اروپا یا منطقه شنگن نیست، ساکنان این کشور می توانند به موجب توافق های صورت گرفته بدون ویزا در منطقه شنگن مسافرت کنند. از دیگر امتیازت این کشور برخورداری از مسیرهای مواصلاتی زمینی، دریایی، و هوایی عالی و یک بازار املاک و مستغلات بسیار باثبات است.

خانواده

می توانید نام همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال را در درخواست خود بگنجانید تا آنها هم اجازه اقامت در موناکو را دریافت کنند.

شرح برنامه

برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری در موناکو اجازه اقامت دائم را به متقاضیان موفق و خانواده های آنها می دهد، و این بدان معنا است که شما از حقوق کامل برای زندگی، اشتغال، سفر و کسب و کار در موناکو برخوردار خواهید شد. شما باید ثابت کنید که از وجوه کافی برای تأمین معاش خود و خانواده تان و نیز تأمین مسکنی مناسب برخوردار هستید. همچنین، لازم است مدرکی را دال بر نداشتن سوء سابقه جنایی ارائه دهید. یک مصاحبه شخصی بخشی از فرایند درخواست است.

بعد از ۱۰ سال اقامت در این کشور، می توانید برای تابعیت درخواست دهید. یکی دیگر از معیارهای لازم برای اخذ تابعیت این است که حداقل ۶ ماه در سال به صورت فیزیکی در این کشور اقامت داشته باشید.

گزینه های سفر

گرچه موناکو جزء منطقه شنگن نیست، ساکنان این کشور می توانند به موجب توافق های صورت گرفته بدون ویزا به همه ۲۶ کشور منطقه شنگن مسافرت کنند.

شرایط مالی

اقامت از طریق سرمایه گذاری در موناکو مستلزم سرمایه گذاری به مبلغ کلی ۱ میلیون یورو است. نیمی از مبلغ مذکور باید در یک بانک موناکویی سپرده گذاری شود و نیم دیگر آن صرف خرید یک ملک گردد.

[/read]