اقامت در قبرس

برنامه اقامت در قبرس

کشور قبرس
منطقه اروپا
ارزش سرمایه ۳۳۰.۰۰۰ یورو
هزینه های اضافی ۵۵۰ یورو
نوع سرمایه گذاری اقامت
تابعیت یا اقامت املاک و مستغلات + سپرده بانکی

جزیره قبرس، که هم از نظر جغرافیایی و هم از نظر فرهنگی، حد فاصل اروپا، خاورمیانه و آفریقای شمالی قرار گرفته است، یک برنامه اقامت دائم فوق العاده سریع همراه با نرخ تأیید بالا را ارائه می دهد. اقامت در قبرس دسترسی به مدارس خصوصی دارای کیفیت عالی همراه با دوره های آموزش زبان انگلیسی را برای شما و خانواده تان فراهم می سازد. این کشور در شرف پیوستن به منطقه شنگن است که مزیت مسافرت آزادانه در اروپا را فراهم می سازد. بعد از اخذ اجازه اقامت دائم، ملزم به اقامت فیزیکی در قبرس نیستید، و فقط یک بار طی فرایند درخواست باید به این کشور مسافرت کنید.

[read more=”ادامه” less=”کمتر”]

ویژگی های اصلی

جزیره قبرس، که هم از نظر جغرافیایی و هم از نظر فرهنگی، حد فاصل اروپا، خاورمیانه و آفریقای شمالی قرار گرفته است، یک برنامه اقامت دائم فوق العاده سریع همراه با نرخ تأیید بالا را ارائه می دهد. اقامت در قبرس دسترسی به مدارس خصوصی دارای کیفیت عالی همراه با دوره های آموزش زبان انگلیسی را برای شما و خانواده تان فراهم می سازد. این کشور در شرف پیوستن به منطقه شنگن است که مزیت مسافرت آزادانه در اروپا را فراهم می سازد. بعد از اخذ اجازه اقامت دائم، ملزم به اقامت فیزیکی در قبرس نیستید، و فقط یک بار طی فرایند درخواست باید به این کشور مسافرت کنید.

خانواده

مزایای برنامه اقامت قبرس قابل بسط به اعضای بلافصل خانواده نیز هست: یعنی همسر، فرزندان زیر ۱۸ سال، فرزندان وابسته زیر ۲۵ سال، و والدین وابسته.

شرح برنامه

این برنامه از یکی از سریع ترین زمان های رسیدگی در جهان برخوردار است: متقاضیان معمولاً اجازه اقامت خود را ظرف ۲ ماه دریافت می کنند، و نرخ تأیید آن واقعاً بالا است. گرچه ملزم خواهید بود ملکی را در قبرس خریداری کنید و نگه دارید، هیچ الزامی مبنی بر اقامت فیزیکی در این کشور وجود ندارد (فقط هر ۲ سال یک بار باید سفری کوتاه به قبرس داشته باشید).

برای آنکه واجد صلاحیت اقامت از طریق سرمایه گذاری شناخته شوید، باید ملکی جدید به ارزش حداقل ۳۰۰۰۰۰ یورو را در قبرس خریداری کنید و مبلغ ۳۰۰۰۰ یورو را در بانک سپرده گذاری نمایید. به علاوه، باید به صورت مستند یک درآمد سالیانه را تضمین کنید: حداقل ۳۰۰۰۰ یورو به ازای هر زوج، به اضافه ۵۰۰۰ یورو به ازای هر فرزند و ۸۰۰۰ یورو به ازای هر والد.

فقط یک بار، آن هم برای ارائه اطلاعات زیست سنجی خود، باید به قبرس سفر کنید. این سفر را می توان در هر زمانی طی فرایند رسیدگی یا بلافاصله بعد از تأیید انجام داد.

گزینه های سفر

قبرس در شرف پیوستن به منطقه شنگن است که امکان سفر نامحدود به اکثر کشورهای اروپایی را برای ساکنین دائمی فراهم خواهد ساخت.

شرایط مالی

متقاضیان باید ملکی جدید به ارزش حداقل ۳۰۰۰۰۰ یورو را در قبرس خریداری کنند و مبایعه نامه و مدارک انتقال حداقل ۲۰۰۰۰۰ یورو از بهای مذکور را همراه با درخواست اقامت خود تسلیم کنند. ملک قابل خریداری توسط یک شرکت نیز است، به شرطی که متقاضی یا همسرش تنها سهامدار شرکت باشند.

به علاوه، لازم است مبلغ ۳۰۰۰۰ یورو نزد یکی از بانک های قبرس سپرده گذاری شود و تا سه سال به صورت سپرده باقی بماند. بعد از سه سال، کل مبلغ مذکور به سرمایه گذار برگشت داده خواهد شد.

هزینه دولتی قابل پرداخت برای تسلیم درخواست اجازه اقامت ۵۰۰ یورو به ازای هر زوج و ۷۰ یورو به ازای هر فرزند یا والد وابسته است. برای گرفتن اطلاعات زیست سنجی، به ازای هر شخص باید ۵۰ یورو پرداخت گردد.

[/read]