اقامت در آلمان

برنامه اقامت در آلمان

کشور آلمان
منطقه اروپا
ارزش سرمایه ۱.۰۰۰.۰۰۰ یورو
هزینه های اضافی ۳۰.۰۰۰ یورو
نوع سرمایه گذاری کسب و کار
تابعیت یا اقامت اقامت

آلمان یکی از بانفوذترین کشورهای جهان از حیث سیاست، قدرت اقتصادی و فرصت های کسب و کار است. آلمان بزرگترین کشور در اروپای غربی و یکی از اعضای کلیدی اتحادیه اروپا منطقه شنگن است. این کشور از زیرساخت هایی عالی و نظام های آموزش و پرورش و بهداشت و درمان، و مزایای اجتماعی ممتاز برخوردار است. با سرمایه گذاری در یک شرکت آلمانی، شما و اعضای خانواده تان می توانید ظرف مدتی نسبتاً کوتاه اجازه اقامت در آلمان را اخذ کنید. به این ترتیب، قادر خواهید بود بدون نیاز به ویزا، به همه کشورهای منطقه شنگن و بقیه کشورهای اروپایی سفر کنید. هیچ الزامی برای اقامت فیزیکی وجود ندارد، و بعد از چند سال اقامت، واجد شرایط اخذ تابعیت شناخته خواهید شد.

[read more=”ادامه” less=”کمتر”]

ویژگی های اصلی

آلمان یکی از بانفوذترین کشورهای جهان از حیث سیاست، قدرت اقتصادی و فرصت های کسب و کار است. آلمان بزرگترین کشور در اروپای غربی و یکی از اعضای کلیدی اتحادیه اروپا منطقه شنگن است. این کشور از زیرساخت هایی عالی و نظام های آموزش و پرورش و بهداشت و درمان، و مزایای اجتماعی ممتاز برخوردار است. با سرمایه گذاری در یک شرکت آلمانی، شما و اعضای خانواده تان می توانید ظرف مدتی نسبتاً کوتاه اجازه اقامت در آلمان را اخذ کنید. به این ترتیب، قادر خواهید بود بدون نیاز به ویزا، به همه کشورهای منطقه شنگن و بقیه کشورهای اروپایی سفر کنید. هیچ الزامی برای اقامت فیزیکی وجود ندارد، و بعد از چند سال اقامت، واجد شرایط اخذ تابعیت شناخته خواهید شد.

خانواده

می توانید بدون هیچ الزام اضافی برای سرمایه گذاری، مزایای اجازه اقامت خود در آلمان را به اعضای بلافصل خانواده تان، شامل همسر و فرزندان کمتر از ۱۸ سال خود بسط دهید. به محض دریافت اجازه اقامت، می توانید طبق رویه پیوستن اعضای خانواده به یکدیگر، برای عزیزان خود درخواست اجازه اقامت وابسته کنید.

شرح برنامه

شما باید به صورت مستند ثابت کنید که مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری را در اختیار دارید و اینکه این مبلغ را از طرق قانونی کسب کرده اید. همچنین، باید از تمکن مالی لازم برای تأمین معاش خود و اعضای خانواده تان و نیز یک بیمه پزشکی به مبلغ حداقل ۳۰۰۰۰ یورو برخوردار باشید. چنانچه همه اسناد و مدارک لازم کامل باشد و تعیین گردد که سرمایه گذاری شما به نفع کل کشور یا منطقه ای خاص خواهد بود، اجازه شما ظرف فقط ۶ تا ۸ ماه صادر خواهد شد. این اجازه حقوقی همسان با حقوق اتباع آلمان را برای شما تضمین خواهد کرد، به استثنای حق رأی دادن در انتخابات پارلمان و احراز سمت های اداری. شما مجبور نخواهید بود که به صورت فیزیکی در آلمان اقامت کنید.

بعد از ۵ سال اقامت قانونی در آلمان، می توانید برای تابعیت درخواست دهید. به هر حال، توجه داشته باشید که این روند مشمول الزاماتی در خصوص دانستن زبان آلمانی و آشنایی با فرهنگ است.

گزینه های سفر

به محض دریافت اجازه اقامت، شما و اعضای خانواده تان می توانید بدون نیاز به ویزا به کلیه ۲۶ کشور منطقه شنگن اروپا دسترسی کامل داشته باشید. اگر تابعیت آلمانی را اخذ کنید، قوی ترین گذرنامه جهان را در اختیار خواهید داشت که امکان سفر بدون ویزا به بیش از ۱۷۰ کشور شامل اتحادیه اروپا (شنگن)، بریتانیا، استرالیا، کانادا، و ایالات متحده را برای شما فراهم خواهد ساخت.

شرایط مالی

پیش نیاز اخذ اجازه اقامت در آلمان از طریق سرمایه گذاری این است که کسب و کار شما دارای فواید کافی برای منطقه یا کل کشور باشد. به عنوان یک حساب سر انگشتی، انتظار می رود شما مبلغ ۱ میلیون یورو را در یک شرکت آلمانی (جدید یا موجود) سرمایه گذاری کنید و ۱۰ شغل را برای اتباع آلمانی ایجاد و حفظ کنید. بر خلاف سایر برنامه ها، لازم نیست یک اسپانسر محلی برای درخواست خود داشته باشید.

[/read]